Lets run away together




Idag har jag bestämt vad jag ska göra efter gymnasiet! hej då :))


Vem ska du på bio med?


Jag och min kära familj (som var så snäll och ställde upp) visar vad vi går för!
Här har ni orginalet:


On the highway



Olyckligt kär




Jaha då var man där igen! olyckligt kär i en man aldrig kommer få! Hell ya!


Sammanfattning av det bästa lovet på länge!


Bra dygn

Okej nu ska jag dra ett riktigt tråkigt inlägg där jag bara tänker skriva vad jag gjort men passar på nu när det faktiskt hänt något!
Igår stal jag och Tova hennes syrras onepieces och åkte på hemköp och köpte frukt och sedan mot Henrik för en skräckfilmskväll! men det blev mer än en kväll för sen kom Jenkan och vi trängdes där i soffan 5 st rätt så kloka människor men kul var det!
Det slutade i vanlig ordning att ungefär alla somna...
Runt halv 5 gick jag, Tova och Jennifer hemmåt men som tur var hade det nästan börjat blivit just då!
Imorse ställde jag klockan på halv 11 (hahaha) att jag ens måste ställa klockan men ja jag är en ganska morgontrött tjej! tog bussen ner på stan och sedan mot Broman där jag mötte Markus och kameran, sen hängde vi där och började på vårat lilla projekt, en liten film kanske kommer ikväll men antagligen imorrn eller om en vecka ingen aning!
Nu ska jag dra på mig skorna och dra mig mot 2 andra väldigt kloka människor!
Hoppas ni får en fortsatt bra Torsdag <3



Här har ni en bra träningslåt eller som jag bara kan sitta hemma och lyssna och vad som helst, vem behöver träna liksom! (bitch please)

Skeleton make up


Lovely spring




Insperation




Hungergames





Årets bästa film skuille jag säga!Jag läser aldrig böcker och då menar jag aldrig, tror jag aldrig ens läst en bok över 300/400 sidor men vem fan tror jag att jag är när jag går och köper triologin på 900 sidor!?! aja nu finns den här hemma och väntar på att jag ska börja läsa den så vi får vell se hur det går!


Mobilkrångel!

image description
image description
image description
image description

Har försökt blogga från min mobil eftersom att jag tog över min mammas gamla 3:a men det går inte riktigt som jag vill så här får ni lite gamla inlägg som skulle varit upp för ett tag sen egentligen haha!

Colourx100


RSS 2.0