Min nya bästa vän!

Har gått och skaffat min en ny vän, jätte snäll är han och respekterar mig som den idiot jag är! Mackan kallas han, det är Linneas nya Mac dator, men dom har faktiskt också känslor!

Vem vill ha ett kasler till ben?

Vela bara säga att det här är nog bland det fulaste jag sett, ser ju ut som en kassler bit, visst finns det smycken till benen som är riktigt snygga men det här!?!


Här har ni något lite snyggare...


Vill ha! Ska ha...

Jag ska ha dessa två om det så kräver våld...


February!!!


Snowblack


Ryck upp dig förfan!

Okej den här veckan har varit en jävla disaster, har sett ut som jag gjorde i sjuan typ och det känns mindre bra! sprang (nästan) (i mina drömmar) från bussen direkt till datorn och slog på datorn, http://lookbook.nu/ var det och det har räddat dagen min, får såå mkt inspiration när man är inne där så nu ska jag ner i källarn och leta kläder! hehe ska skärpa mig nu!


Några av dom snygga bilder som finns där, påminner än en gång www.picnik.com !!!

Passa på!




Picnik.com stänger ner i April så dom bjuder på alla premium inställningar så passa på att göra collage och grejer nu!

Såg denna flickat

Vet inte vad hon heter eftersom att Asos modeller inte är känd tror jag men fick höra för första gången idag att nån var lik mig, vet inte om jag tkr det, är nog mycket hennes kläder som gör det tror jag...


Sveriges bästa

Denna tjej kan nog vara den absolut roligaste tjejen på youtube, ååhgud...








Ska dra till Thailand och rädda lite elefanter bah

Många av er skulle kanske vägra, skratta eller helt enkelt bara bläddra förbi när ni såg en artikel om sånt här men inte jag!
Haha djurvän som jag är funderar nu jag och mormor på att starta detta sommarlov med två veckor i Thailand, vet ju att vädret inte är så jävla Azuum i Thailand på sommarn men vafan Let it rain over me! drar inte dit för att bli brun ändå..
Har iallafall hittat volontär jobb eller vadfan det nu heter i Chiang mai där en kvinna öppnat ett ställe där dom tar hand om gamla elefanter! kanske fånigt men inte bryr jag mig!
En vecka åt att leka, mata och tvätta elefanter och en vecka till att bara semestra!
Ja det låter bra! så nu ska jag spara för kung och fosterland, i sommar ska jag till Thailand!
 



Gör det själv




Letade i Thailand och här hemma men har fortfarande inte hittat nåt jag gillade så jag tog fram den berömda pyssel/skräp/pärl lådan och börja knipsa, Vips bah!

Bara en början...

Det här blev det första klackskorna i min framtida stora samling, haha nämen har ju tre par sen förut, men som jag nu ser som dom absolut fulaste skorna jag sett...



Knapps, tror det var runt 500 lappen, men värt det! nu når jag också upp till lärarens bänk!


Min Lördag

    

        
Säger bara: http://www.quickmeme.com/Forever-Alone/popular/2/


Ones in a life time

Här har ni anledningen till att jag ALDRIG kommer sjunga i en mick...


Soul surfer

Det här är nog en av dom bästa filmerna jag sett! så rörande och så sjuukt bra! en sann historia om en flicka som forlorar ena armen men fortsätter att kämpa på med sin dröm, under att hon gör det får hon även åka till Thailand som under den tiden nyss dranbbats av tsunamin 2004..
Hon får möta människor som förlorat allt, familj hus och vissa hela släkten, hon inser då att hon inte borde klaga även fast hon bara har en arm, då kan man ju ställa sig själv frågan Varför klagar vi!?




Ändrar på det här nu!

Slutklagat och sluttjatat för min del nu!
Jag har ju som många nog förstått varit i Thailand, i två veckor den här gången men under dessa två veckorna hinner man tänka så sjukt mycket, utan vänner, fb, mobil eller allt sånt där skit!
Alla skulle vi behöva få åka till ett sånt här ställe men det är inte alla som får uppleva det, men såhär äre att vi bor ofta på ett ställe vid namn Koh Jum, det är det vackraste stället på jorden enligt mig och dom flesta som varit där! Inte en enda arg/sur människa, absolut ingen, det spelar ingen roll vem som går förbi, deras leende lyser ändå upp och dom säger Hej, bara en sån liten sak får en att tänka...
Senaste gången någon jag inte känner sa Hej till mig här i Hudik var...ja det kommer jag inte ens ihåg, Varför?
Ja det har jag funderat över länge, jag har kommit fram till att alla och då menar jag alla inklusive jag själv bryr och för mycket om allt, vi tänker för mycket!
någon jag inte känner säger hej till mig så blir jag bara glad och det tror jag alla blir, man tänker inte på att ett leende och ett litet ord kan rädda en annans dag!
En till grej är att vi klagar på allt (en dålig ovana jag har) men vi alla gör det, och vad klagar vi på, fläckar på skorna, fula skosnören, för långt till busshållplatsen!?
Det är ett skämt, dom där har knappt skor, finns inte en bil på hela ön!

Jag har kommit fram till att det dom lever på måste ju vara kärleken, det är inte bara på filmer sånt sägs, det är ju faktiskt sant!
Dom går upp före sju, åker från deras kojor för att jobba, åker hem elva på kvällen och inte gjort en sur min under hela dagen! det gör dom inte för att dom måste utan för vad fan tjänar man på att gå omkring och sura och vara arg!?
Ingenting alls tjänar man på det...

Vi säger såhär, mitt nyårs löfte 2012 kommer jag inte göra för mig själv utan för andra, men i slutändan så kommer det vara jag som tjänat på det! Dela med dig av all glädje och nöj dig med det du har! Du kommer höjas i många ögon och bli någons förebild, det kan jag lova! <3

Det är inte sakerna du kommer att minnas, det är minnena!


Här har ni en video på mig idag!


Varm i kläderna

Här har ni några av grejjerna  jag köpte denna resa till Thailand, men det finns lite till, kan lätt säga att jag köpt dom fulaste tröjorna/glasögonen och allt men who gives a fuck, jag gillar dom!


RSS 2.0