Som en sommardröm

Hade en väldigt dålig dag igår och bestämde mig för att göra nånting åt det, dvs umgås med dom som gör en på sånt bra humör! Vi fick låna Malvas båt och åkte till Ljusgrund (tror jag det hette) Där fika vi, knäppte massor med kort, badade och såg på solnedgången! Det kunde inte blivit ett bättre avslut på dagen!
 
 
 
 
 
 

One Direction - Best song ever

 Bästaste bästaste One Direction! man blir ju som ett 12:årigt litet galet fan när man ser dessa videos men hur underbar är den inte då!? 

Rico Genest aka Zombie boy

Hur snygg är han inte då!? Rico Genest (zombie boy) och hur snygg är inte filmen då!?
 

The California dream

 

illuminati n shit

Hahah att knäppa dessa nagelbilder är ju allt annat än min grej, ser ut som en rosa liten stump men gjorde mitt bästa för att visa er hur mina naglar ser ut just nu!
 

2 gamla favoriter

 

In the morning sun

 

World war Z osv

Igår fick jag äntligen se World war Z, som jag längtat! Jag hade höga förväntningar och blev inte det minsta besviken! Den var såå bra och spännande, älskar zombies men måste säga att denna var väldigt obehaglig ibland..blev som vanligt olyckligt kär i Brad Pitt men vem blir inte det liksom! Bara titta på honom!
Menmen får ni chansen så TITTA PÅ DEN! Så himla värt det, älskar bra filmer!

Gjorde även en sminktutorial på en zombiesminkning eftersom att jag så småningom ska filma en. Den blev kass så ni får vänta tills filmen kommer haha. Dock fattas linser, dom gör så mycket! Men detta får duga sålänge.

 

Sushidejt och Harry Potter

Idag har jag haft en riktig sk. sommarlovsdag! Legat vid poolen hela dagen (och bränt mitt ansikte IGEN) se tog jag en snabbdusch och tog cykeln ner på stan för att träffa Lina, Malva och Fippe där vi åt en redigan sushimiddag. Efter så cyklade vi vidare till hemköp och köpte massa frukt och choklad och sedan hem till mig för att se på film. Disturbia och sista Harry Potter delen blev det, vardagsrummet blev varmare och varmare desto fler som kom in, tillslut satt vi Jag lina malva fippe gustav david simon anders och Timmy i det där rummet! Såå varmt men såå kul med nåt annorlunda en kväll! Imorgon ställer jag klockan för en dag på stranden! 
Godnatt mä er!
 
 
 
 
 
 
 
 

VS body splash <3

På resan hem från Skottland så hann jag äntligen (för första gången i mitt liv) gå in på en Victoria secret affär, eller snarare "hörna". I Heathrow. Efter att ha luktat på alla de gudomliga lukterna minst 2 gånger så tyckte jag att alla luktade ungefär lika, men tillslut så fick jag med mig två stycken och än har jag inte ångrat mig. skulle dricka direkt ur dessa flaskor om jag fick chansen haha.
 

Det blir en dag vid poolen

 
 
 
 
 
 

Men Magda vem har eldat i ditt ansikte?

Har gjort oräkneligt många sminkvideos genom mina dagar men har aldrig lagt upp någon, igår hade jag huset för mig själv och då slutar det ofta med att kameran åker fram!
En ganska suddig, dålig, myggig och kort sminkvideo menmen den får duga tills jag gör en bättre och antagligen tar bort denna.
OBS, för mycket bronzer och nej! jag är inte orange i verkligeheten.

Spring break forever, bitches

Efter att ha väntat i månader har jag nu äntligen sett denna film! Hade inte så jättehöga förväntningar så blev därför inte så besviken, klart den inte var en av de bästa filmer jag sett men fortfarande nåt speciellt med den. Den påminner lite om Project X, dvs fylld av kaos och ångest men man kan inte låta bli att bli lite partysugen när man sitter där och bara ser på!
Var så otroligt konstigt att se de gamla Disneytjejerna i en sådan miljö, men dom gjorde det riktigt bra! Så jag tycker ni ska se den, den är värd tiden men kanske inte så mycket mer! Haha

 

In the desert

 

Juliaresan 2013

Bara titta och gör som dom säger. 

Dagens -FlowerPower

 
 
 
 

EM 2013 -Glasgow

Kunde inte ha önskat mig en bättre helg med mitt fina lag, mat, shopping och en åttonde plats i EM. Ni hör ju själv!
 

jävla barn

  
Hittade ännu en trailer, en skräckfilm denna gång! det där med att alla måste skriva "based on a true story" kan ju slänga sig i väggen men detta kan nog bli något bra och framförallt spännande!

RSS 2.0