NY BLOGG!!!

Japp I did it! gick och skaffade mig en ny blogg, så snälla förlåt mig och jag hoppas ni orkar lägga nya namnet på minne (för det har knappt jag) Men jag lovar att nu är jag på G igen och detta kommer bli så bra hoppas jag! 
 

Ny blogg!? var? hur? när?

Hörrni! hjälp mig nu, ska man skaffa sig en ny och fräsch blogg!? har köpt en fjärrutlösare nu och helt plötligt fick jag tankar om en ny blogg där jag kan börja om från början och inga onmödiga skitinlägg.... men vafan ska den då heta!?  vill ni så får ni ju säga vad ni tycker...
 

Runaway baby

Vet inte var jag ska börja, är iaf hemma från London nu. Blev upphämtad av min saknade familj på Arlanda och vi åkte direkt till hotellet i stan som vi skulle bo på för att sedan gå på Bruno Mars på Söndagkvällen. Lördags var vi ut och åt med våra kompisar och sedan drog vi ungdomar vidare till Berns där vi han se lite Movits/Frej/Timbuktu också så det hade ej kunnat blivit bättre. För att inte tala om Bruno fucking Mars Åh sweet jesus vad bra det var! är nykär i alla hans låtar eftersom att allt var 10000x bättre i verkligheten. Bättre än Beyonce på att röra höfterna och hans röst är så klockren. Blev världens bästa kväll iaf!                                                                                                                                                                                                
Sen är det ju det där med mina 50000 bilder jag fotat i London....Jag kommer nog lägga upp dom i kategorier tror jag så håll utkik! 
 

RSS 2.0