music makes you lose control

 Träning imorgon och vi ska börja med dansen till uppvisningen, längesen jag var så taggad till en träning!
Om man ändå kunde dansa som dom här nedan!

lightning

Här har ni några helt oredigerade bilder från i Fredags, tog med kameran ut och mötte Denice och testade det där med lång slutartid, kommer antagligen bättre bilder så småningom!
 

Dressed up

Igår var vi på bröllop i Uppsala! ja jag kan säga att jag inte riktigt kände mig hemma där, men mycket fint var det och kul att få träffa släkten osv!
Tog med kameran och testade mig fram men det tar väl ett taf innan man kan den helt utan till!
Första och sista gången dom får på mig en knallrosa klänning kan jag ju säga!
 
 
 

SKELETON

Alltså jag skämtar inte när jag säger att jag skrattar lika mycket varje gång jag skriver en rubrik, så jävla kassa!!!
hahaha
Aja förra veckan så stannade jag, julia och linnea kvar i fotostudion på skolan och lekte lte med vattenfäg och smink!
Det är Linnea som fotat och redigerat denna gång! http://lonkanlinnea.blogg.se/
Om ni vill veta ungefär (lite mer detaljerat och bra) hur vi gjorde så kika på min fina vän som gjort en tutorial på det här!

NIKE

Helvetesdagen i skolan är överstökad! springtur till bussen i regn, 2 timmars matte och coopertest på idrotten är inte att leka med!
Med testet gick förvånansvärt bra! 1.13 min snabbare än i våras!
Gick desstom hem och duschade och letade fram de mysigaste kläderna jag kunde hitta och det var denna gamla tröja i mammas garderob! denna ska jag leva i efter skolan...
 

Robo'



Såhär slutade min 2 timmars bildlektion idag!

Look at my friend, my friend is amazing


Det blev en kväll på Köpmanberget igår med Lonkan, hon har lärt mig allt jag kan!
Försöker förstå mig på kameran som inom några veckor blir min!





 
 
 

Tomorrowland official after movie

Sitter nu och ryser när jag tittar på denna video för tredje gången idag! bara några veckor kvar nu till 2013 då jag ska befinna mig i den där publiken!

110 minuters ögongodis

Detta var en av de filmer som jag såg i Stockholm, den gick på bio men visas tyvärr inte här i Hudik! jag kan inte säga att det är den bästa film jag sett men det beror ju då på om man tittar på handlingen eller på resten! Men om n får chansen att se den så titta på den! Channing Tatum och dans i samma film! m´m´mmm

080912


Imorse gick jag och min käre mamma upp på berget bakom oss och skulle försöka få till ett foto som jag tänkt göra länge, nu skrattar jag för resultatet blev ett skämt men det måste ju börja nånstans så här har ni resultatet!

"mysigt vi hade igår tjejer, puss ni är bäst"


Detta bliev gårdagens sysselsättning, en kamera som behöver stå på samma ställe ett tag och ett par kort och photoshop är det enda som behövs, kika mer på foton på min finfina duktiga Linneas blogg! http://lonkanlinnea.blogg.se/

SAMMANFATTNING AV MIN HELG








DET STOCKHOLM SKICKADE MED MIG

"L'Oréal Paris Nude Magique BB Cream

En perfekt, ultralätt kräm som förvandlar din hud och ger en fjäderlätt täckning för det perfekta, naturliga resultatet. Denna BB-kräm omvandlas vid kontakt med huden och frigör smarta pigment-kapslar som får krämen att passa alla hudtoner. Den rättar till tonen, täcker brister och förfinar hudens struktur samtidigt som den ger upp till 24 timmars fukt."


Det här var vad jag kom hem från Stockholm med! skorna behöver sulor och kniven är en teaterkniv, till för att ha med i filmer! inget annat


RSS 2.0