Bokomslag

Här har ni vad jag slängde ihop såhär på Tisdagseftermiddagen, inte säker på om det är klart än och blir nog den i färg jag lämnar in till grafisk illustration på skolan, eller vilken tycker ni?

24-26/5

Direkt från mobilen nu!
Helgen har varit bra och vädret har varit bättre, har varit sol och sommarvärme i tre dagar nu! Så underbart.
I fredags fotade jag å Linnea en tjugoårsfest (bilder kanske kommer dyka upp) och i Lördags var jag ute på cykeltur och myste med Lina och Amanda! Idag var jag ut och sprang/gick en sväng, badade, grillade osv!


This is life


...And 50 to go

 I Lördags var det dags för 50års fest för min älskade mamma, så himla rolig kväll med min underbara och sjuka släkt!
 
 
 

Never grow old


Love it

 Blir på så bra humör av denna musikvideo!

We run this motha!

 Hade uppvisning förra veckan, 3 stycken och alla var full. Så otroligt kul med uppvisning men lite tråkigt att mittersta uppvisningen blev filmad pga, gör fel jag aldrig gjort förut haha menmen så kan det gå!
 

Tiden räcker inte till

Jag behöver nån timme extra varje dygn! Den saken är säker, jag hinner hem från skolan, hinner plugga lite ibland om det behövs, cyklar iväg på träning, kommer hem vid halv 10-10 och ska då duscha och sen äta. See where i'm going!?
Jag vill också kunna sätta mig med mitt ritblock eller en dator en stund! Men jag har aldrig tid! Har så mycket att blogga om i bagaget och lovar att det kommer upp på bloggen snart! Hade uppvisningen i helgen och på onsdag åker vi till Nyköping och SM! Har nationella och inlämningar och skit! Men snart så, kan nästan säga att det bara är en månad kvar nu till lite frihet!

Framöver kommer skolan bli prioriterad för jag tänker inte gå ut 2:an med ett enda ig! Sista rutten nu kan man hålla ut och lägga i en slutspurt!


10 för 10

Av nitarna jag köpte så fixa jag till skinnjackan min lite, eftersom att man kan sitta på stan och räkna antalet som har samma jacka som mig tyckte jag det var kul att få den att sticka ut lite iallafall! hur enkelt som helst var det.

Billigt men dugligt

Var på Dollarstore med mina föräldrar i veckan, jag var akut in need of a brownser, så köpte mig ett sådant och även ett knallrosa läppstift, har velat haft ett sånt så länge och med tanke på att man inte använder den färgen så ofta så sket jag i kvaliten, men den sitter som en smäck kan jag ju säga, sitter kanske lite för bra tom!

"jag vet vad du gjorde förra Valborg"

Är väl det värsta man skulle kunna få höra nu, haha! Jag och tre kompisar hade planerat att dra till Uppsala över Valborg men som vanligt med min otur gick det inte riktigt som vi vela. Sååå vi blev kvar i denna skitstad, men tro det eller ej så kan jag helt klart säga att det är den bästa kvällen jag haft sen årsskiftet. Jag Amanda och Lina gick väl på varje stadsdel i Hudiksvall känns det som såhär dagen efter, och förkyld som man är tvekade jag på om jag ens skulle vakna denna morgon! Men det gjorde jag, och amanda för den delen, vi kom hem vid 3-4 inatt och somnade på soffan på några minuter!  Aja det var riktigt kul igår och med den starten på vår/sommaren så kan ju inte resten av sommaren bli dålig precis!
 
 

RSS 2.0