28/9-13

Vet ej var jag ska börja, jag är den typ av människa som aldrig skulle ha en fest, jag hatar överaskningar och nöjer mig med de kompisar jag har! Men efter att mina kompisar en efter en kommit på ursäkter för att inte vara med på min första utgång börja jag tvivla även på dom haha! Nej men mina kompisar hade på något mystiskt sätt annat för sig denna Lördag och mitt tagg till min första utgång var ungefär lika hög som innan en begravning...
Men iaf så bestämde jag och Linnea oss för att göra det bästa av situationen och gå ut ändå, redan kl 5 börja Linnea stressa på mig som hon alltid gör men denna Lördag ovanligt tidigt. Vi åkte och handla mat och hämta grejer hos henne och sedan tillbaka till mig men det jag inte visste då var att det stog ungefär 25 st underbara människor och gömde sig i ett av rummen. Martin sa åt mig att komma ner och lyssna på en låt som han brukar och jag gick hungrig och motvilligt ner och lyssnade på låten, när han pausa låten så börja det sjungas jag må hon leva på övervåningen. Jag funderade på var snabbaste utvägen kunde vara men var tillslut tvungen att gå upp. Mina underbara syskon och vänner hade alltså lurat mig i veckor för att sedan stå där allihopa och fira mig! Kunde inte haft en bättre kväll/natt och jag är så otroligt glad över alla som kom! Något jag alltid kommer minnas men hoppas jag aldrig behöver uppleva igen haha! 
 

50mm f/1,4

Idag fick jag hålla det för första gången! Världens största paket för världens minsta grej men ack så mycket den gör, här ser ni skillnaden, de lite ljusare bilderna är tagna med nykomlingen! 
 
 

Aldrig vila osv

Louise frågade mig igår om jag kunde hjälpa henne med en tävling, jag skulle fota henne när hon gör något lite överdrivet som har med #fucklagom att göra. Sen lägger hon ut bilden på instagram och har chansen att vinna massa grejjer inom träning! (haha tjejen med koll) men iallafall så håller jag alla tummar jag har för henne!
 
 

Och äntligen var det min tur att fylla 18 år, alltså vuxen.....
Hade lite ångest i Söndags över det men nu i efterhand känns det väl okej haha det är ju bara en siffra som sagt. Nu kommer jag få följa med syskon, kompisar, icke kompisar, alla på krogen haha och inte behöva stanna hemma när alla andra sticker! Men jag kommer ju alltid tycka att jag är ett litet barn, spelar ingen roll hur gammal jag egentligen är...
Jag hade iallafall en väldigt mysig födelsedag, även om den inte blev så fartfylld som många andras 18:årsdagar.(det spar jag tills på Lördag)
Men här är några bilder på lite av det jag fick, plus pengar och pund, godsaker, servis osv!
 

What I use

Slängde ihop ett collage på vilka produkter jag använder när jag duschar och efteråt osv, allt är otroligt bra så tänkte bara vara snäll och tipsa lite!
 

Dagens - Johnny the man

Årets fulaste outfitbilder som jag blev tvungen att ta med självutlösare...
 
 
 
 

Letar efter förändring

Som ni kanskemärkt så tröttnar jag på saker och ting otroligt lätt och fort, nu är det håret igen...Även om jag nyss klippte av mig ca 30 cm så räcker inte det för otacksamma Magda haha, det är för tråkigt helt enkelt och nu funderar jag på någon färg, kanske inte hela håret men iaf en dip dye eller något! Vad tycker ni!? någon!?
 

Filmtips - This is the end

Hade en liten sleepover med Matilda inatt och somnade alldeles försent men det var det helt klart värt. För vi tittade på this is the end som jag velat se ett tag nu, tänk er alla kända skådespelare+artister i en och samma film+ fler, det tar aldrig slut och man slutar aldrig förvånas haha. Så otroligt ful men rolig film!
 
 

Cinemagraphy - just like magic

Som jag har kämpat med detta nu! äntligen har jag listat ut hur man lägger upp gifsen man gör i photoshop! och hur man får cinegraph att se någorlunda dugligt ut! Här -> http://www.moderskeppet.se/webbtv/cinemagraph/ <- hittar ni en film där de visar precis hur du ska göra och glöm inte att ladda upp den i en storlek som passar din bloggs bredd.
 

The unexplored

Här är några av bilderna jag fota på Emma idag, kallt och blött men snäll som hon är kröp hon omkring i skogen ändå!
 

En dag i svampskogen

Har haft en mysig helg faktiskt! Var ut i skogen idag och kameran fick självklart följa med, det var behövligt och vi gick enda fram till min mormors gamla hus där jag spenderat halva min barndom skulle man kunna säga. Men imorgon börjar skolan igen fast av någon konstig anledning känns det inte särskilt jobbigt längre. När vädret blir mörkare blir Magdas liv ljusare!
 
 
 
 

Morgonstund har frön i mun

Frukost, det bästa gud har gett oss! Min svaga punkt skulle man väl kunna säga så detta är väl ungefär varför jag ser framemot helger nu för tiden!
 
 

There's an endless road to rediscover

 
 
 
 

bohemian rhapsody

 

I'm waiting for you, Peter Pan

Haha vilken liten nörd jag är, suttit i alldeles för många timmar och redigerat denna bild nu. Den är så överredigerad den kan bli och nästan så man kan rita bättre i paint men iallafall, detta är en skoluppgift där vi skulle skapa en bild inom illustration...Och eftersom att Peter Pan är typ världens finaste berättelse så valde jag att försöka återskapa nåt där!
 

Dröm er bort

 

En kväll i stugan

 
 
 
 
 
 
 
 

It's time to go back home

Senaste tiden har varit så obeskrivligt stressig och bara allmänt jobbig! Skolan har kört igång, inte nån mjukstart här inte, 3 av mina underbara vänner har lämnat mig här och stuckit till USA för att stanna där i 10 månader, träningarna har kört igång, jag har spelat in film till en tävling, försökt hittat praktikplats i London osvosv!
Men sen har jag ju också haft lyskväll ute i stugan, mysiga filmkvällar och sånt där vanligt ni vet!
Aja September är igång med rasande fart och hittade denna bild kanske lite för sent men den är värd att läggas ut ändå! Älskade Harry Potter!
 

In bed with Cara Delevingne

Man blir ju kär helt enkelt!
 

RSS 2.0