First cut!

Ja jag vet det ser ut som en påse med skit men aja var ju tvungen att testa när man fått hjälp av proffset (Jimmy) haha men fler bättre filmer kommer det nog att komma!


Jul inspiration!!!


En hatisk person

Jag läre sluta klaga på allt och alla alltså men det sker mest för att jag tittar på Fb, "gilla det här så" INGEN BRYR SIG fast det är ju det folk gör men lägg ner bara! snälla!
borde egentligen ta bort Fb, "put a smile on your face" så ser det ut som dom har brännsår över hela kroppen och badar i sprit!
Snart kommer "gilla det här annars skjuter jag din familj" eller vrf inte "idag dog min käraste farfar, rip, älskar dig" så lägger dom upp en bild när dom knäpper kort på sig själv halvnaken, Bra där Bra!

Aja idag kom det snö. som alla skrivit på Fb. om jag skulle räkna alla som skrivit det på fb så skulle det bli fler än antalet vänner jag har på Fb!





TOVA

Skriver lite på magdas blogg medans hon är nere på golvet. Har nyss filmat massa videos som vi skulle redigera, så gick det inte ..... oh, no hon kom tillbaka.

En dag så!

Hehe okej det finns väldigt mkt jag vill kunna men vad kan jag göra då!? korsord..nä inte ens det!


En dag så!

Gå in på deras kanal, Så jävla bra!


Kvällen man minns

Här kommer dom fulaste bilderna jga har på min data! dom är knäppt med filmkameran satt alla är suddig/prickig och dom suger helt enkelt! men förhopnningsvis så kommer det en film som kommer iaf visa om det är en tjej eller kille på bilden!
Aja snabbt om den där kvällen, jag linnea och Sacke drog dit, knäppte lite kort och filma såklart, sen drog dom flesta hem men jag Of sacke och Linnea stanna, tillslut var kl 5 på natten och då kändes det rätt att blunda lite och sen vakna vi ca 8...
Där har ni min Fredag!
















In love

Lugna låtar brukar inte vara nåt för mig men ibland hittar jag nån som jag sen lyssnar sönder och sedan hatar men har ni en av dom! älskar både låten och videon!
Den kommer spelas på repeat medans jag städar min jävla garderob! men annars så blir detta en sådan kallad Blogg/redigera/foto/städa dag förutom att jag ska träna skitungarna och sen julskyltning
Snart kommer även bilder och kaaaanske en film om helgen!


Galnaste helgen på länge!

Var ju i Sundsvall igår över dan och fick med mig hem de här två plaggen: en ful skjorta på Rut mfl (he-he) näe men den var annorlunda fin tkr jah!
Sen en poncho eller hur det nu stavas från Åhlens, japp jag härmade dig Fnan men det betyder ju bara att jag tkr den är finast!




LINNEA HÄR

hej allihopa, tänkte blogga lite på magdas blogg, kan bli en kul grej
såhär är Magda på riktigt

as knäpp
dålig humor
skrattar åt allt
ganska hatisk
blir lätt på dåligt humör
men när hon ser mig blir hon alltid glad
hon har en konstig familj som är precis som hon
hon är dålig på matte
grym på att rita
älskar att filma
besatt av youtube
försöker ha en blogg bara för att sedan kunna länka sina filmer och få fler tittare
borstar aldrig sitt hår för hon tycker det gör så ont
hennes favoritchips är grillchips från OLW
hon hatar folk som har dålig kvalite på sina profilbilder på facebook
hon gillar killar som är som henne

skulle kunna hålla på ett bra tag till men vi ska äta nu snart så tack för den här trevliga stunden
ha det bra, va rädd om er allihopa så hörs vi


Vad säger man..

Livet rullar på! Hejdå.

Hehe nämen seriöst har inte haft nåt att skriva om fast egentligen så har jag ju det, aja igår bowla vi med klassen och jag sög, ingen skräll!
Men japp så vare sen fick vi fika av lärarna som blev dyrare än bowlandet (tjock)
Efter det åkte vi tillbaks till skolan för lite Bromanhäng! jag åh Linnea hade äntligen filmat klart dan före men fyfan vad kallt det var!
eftersom att vi spelat in första delen för några veckor sen även fast det inte var så länge sen så var det ju fortfarande kallt!
men japp så igår satt jag å Linnea och Sacke och redigera den där jäkla filmen som förhoppningsvis blir klar...nån gång... Final cut </3
sen har ju även pappa fixat Sony Vegas hemma på datorn satt mitt liv blir ju inte direkt socialare med tiden!
Sen har ju inte jag en Iphone så det blir as fula bilder med min mobil! så bloggandet från den blir inte grym men tror faktiskt att jag ska ladda över lite skit från mobilen nu såå bilder kanske kommer snart...

Feathers with spots


Bland-ras!

Hatar både Justin Bieber och är inte ett grymt fan av Slipknot men dom två tillsammans...Mums!


Det bästa jag sett!

HAHAHA Okej ibland kanske det syns att han är inklippt men jag lovar, en dag ska jag också bli såhär braa!!!


HAHAHA

HAHAHA vilket skämt!! döpte just en kategori till Mode, ni tänker nog nu... hon tror hon kan allt och vet allt om mode!
Ni har rätt till 100% jag kan ingenting om mode och skit, men med mode här på bloggen så menar jag det jag skulle sätta på mig och smycken och sånt skit!

Den typ av tjej

Eftersom at tjag är den typ av tjej som ofta vill ändra saker och tröttnar väldigt fort så tog jag inperation från bästaste Kristins vägg och fixade det här på min tråkiga vita vägg bah!


Blogg-Söndag

Somna i sängen igår med Tovis vid min sida, Efter att ha klivit upp för ca en halvtimme sedan nu i vanliga kläder så ska jag nu dra iväg på barnträning! faan vad jag egentligen inte orkar, springa omkring med fem åringar!! #livet
Men ikväll kan jag lova er mkt bloggande! för ikväll äre min Spa-Söndag! HörsHäj!


Fotograf för en kväll!

I fredags efter skolan så åkte jag hem och la mig i soffan medans dom flesta nog redan då börja tagga för G-festen! jag hade bestämt mig för att bara hänga utanför en stund men när min svikare till kompis sa att hon inte kunde (fast jag gillar henne ändå) så blev jag fast hos mormor!
Jag har världens bästa mormor men det är bara så att det går inte att gå igenom hennes hus utan att lukta rök när man kommer ut! om ni vill ha cacer så är det the place to be! nej förlåt nu var jag hemsk!
Men aja efter att ha sett lite på idol (som jag hatar) så fick jag ett sms av räddaren i nöden (Sacke) som sa att han behövde en fotograf som kunde knäppa lite kort på G-festen...
Jag tveka inte utan drog dit lite senare och fick komma in gratis och allt tack vare honom!
Resten av kvällen hängde jag där med Sacke och kameran och skrattade åt alla som var stupfull!
Här har ni lte av vårat mästerverk!














Bromanhäng #2

Andra bromanhänget idag, kom till skolan kl 9 och åkte hem kl 21! #ambitiös tjej!!
Aah iaf så satt jag vid final cut hela kvällen och fick lite help av tha proo's (ehe) men japp så vare, så nu jäklar ska jag kasta ut datorn i lillfjärrn och inskaffa en ny! (inmydreams)
Kanske nån gång, när jag blivit regissör! lovar att köpa en mac till alla läsare jag har då! det vill säga 2 st! en av dom är en fake person som jag gjort själv..
Aja bromanhänget var ju kult iaf...
Hehe första bilden på Mamma och Jimpen sen min sötaste  snällaste och bästaste http://lonkanlinnea.devote.se/ sen nån random bild från växthuset! alla knäppta med min usla filmkamera!

FAIL!

HAHAHA FAIL! särskilt 2.40

Bromanhäng #1

Åkte till skolan, såg en film, rita lite, prata some french och stack till Linnea bah! där frossa vi i oss allt vi såg sen stack vi tillbaka till skolan för en fet infokväll för alla 96:or!
Hehe filmade lite, åt lite godis, skrämde skiten ur alla och kika lite film! men Bengan och dem...
- Här, ta en kasse!
- Nej vi går här!!
- Ska jag visa er till samhälle eller någonstans?
- Nej vi går här!!!
- Behöver ni hjälp att hitta någonstans?
- MEN VI GÅR HÄR!!!!! OM DU SÄGER SÅ EN GÅNG TILL, JAG SVÄR, TAR PÅSEN ÖVER HUVVE DITT OCH KVÄVER DIG!!!
Där har ni min dag, imorrn händer något väldigt spännande, men det tänker jag inte berätta! ^^ (THEHE)
Aja det här kan nog vara världens sämsat blogg men jag vägrar att ge upp, mitt tredje jag vill fortsätta, kan ju berätta en rolig sak...
I början när jag börja på broman så gick det en tjej i våran klass, hon fick frågan "vad är ondska för dig?" och hennes svar blev "det är mitt tredje jag" SCHIZO!!!
hEHE älskar Estet!!........

Bästaste låten!


Final cut...

Sitter på film och försöker förstå mig på final cut! men eftersom att vi har den segaste, gammlaste (inte äldsta) datorn i världen och absolut inte en Mac så blir det svårt att fixa final cut till den, därför tvingar jag nu pappa att ixa Sony Vegas till våran skrothög, jag bryr mig inte hur men bara han får tag på det!!!
Sen kommer jag sitta vid våran dator resten av mitt liv och mitt sociala liv kommer åka enda ner i helvetet!
Här är en otroligt fin bild från våran naturvetenskaps lektion idag då vi fick lära oss om hur en jävla atom är uppbyggd! men jag menar vem kommer inte ha nytta av det liksom!? alla behöver få chansen att få veta det!? ELLER.. aja och det två personerna som är med på bilden är mina kära classm8s, riktigt sköna dom alltså... HA-HA-HA dom har inte sagt ett ord sen vi börja, börjar misstänka att dom inte bara är tvillingar utan seamesiska tvillingar! på något sätt måste dom ju sitta ihop!? i will find it out.
Nu ska jag fortsätta att skriva svordomar och slå mig själv tills jag förstå mig på Final cut, HÖrshej!

If my family was black

Lovar jag att det här vore min familj!

Gårdagens resultat

 

Efter att ha vaknat raklång på rygg med kläderna på så gick Jenkan hem och jag och Linnea bosatte oss framför datorn där vi redigerade lite bilder bah, inte grymma bilder eftersom att kameran vi knäppt med förut typ sög men aja!

554 visningar!

554 visningar vilket inte är mkt, jag fattar inte hur jag ska göra!? vissa filmar med en nokia när deras hund bajsar och får fler visningar!!

Tweet-lan

Igår hoppa jag och Linnea Koskosen, nej vi har inte valt att gå den kursen själv, men vem fan måste veta vilka penslar leonardo Dicapro har använt när han målat den där jävla Lisa!
Och näe jag vet faktiskt att det var Da vinci som gjort den men Dicapro är antagligen snyggare satt...
Ah iaf så hoppa vi den för att en en gång bege oss ner i Bromans källare och hjälpa trearona med filmen som jag och Linnea var med i förut..
Fett scary shiet där nere alltså men filmen kommer nog bli grym, säger inget mer!
Sen gick jag hem i mörkret och senare åt jag och Linnea hemmagjord pizza som var ASGOD.
Sen drog vi till helvetet (donken) och inte gjorde ett piss men vi lyckades få med några galna tweetare som gjorde min kväll lätt!
Jennifer, Henrik, Wille, Fippe och Malva och sedan väntade en lång natt med en rad av skräckisar.
2 timmar av mitt liv bara försvann sådär! en av dom sämsta filmerna jag nånsin sett...
Stay Alive! TITTA ALDRIG PÅ DEN, ni kommer ångra er!

Öppnar det här fanskapet igen!

Hahaha vilket skämt att jag ens försöker, tror och ens ger mig på ett försök att uppdatera den här helt okända fula äckliga bloggen men nee nu jäklar!
Haha skrattar åt mig själv men aah, Here we go!

RSS 2.0