It will be fun they said

"Åk till London på praktik, kommer vara det bästa du gjort" haha okej dessa veckor är nothing but bad for my health.
Så mycket mat, så mycket olyckliga kärlekar, så mycket ont i fötterna och så mycket tomhet i min plånbok.  
Okej ska ta fram det positiva också, tänk er att få åka till London i två veckor gratis, får gå på restaurang gratis. Det blir mycket mat kan jag säga (+15kg) vi har shoppat för mycket, pratat med så härliga människor, hittat min drömprins (även om han inte vet om det än) strosat runt i Piccadilly circus och runt London Bridge, känns som man går där i en mysig höstlig engelsk film! Vi jobbar mellan 10 och 6 och resten av tiden klagar vi på hur ont vi har i fötterna och skrattar och skäller på varandra. Och ännu är det inte slut. Vi ska ju fira Halloween här, kan ju inte bli så mycket bättre! Musikaler och utklädnader väntar! Ha det så bra hemma i kalla Sverige, här har vi sensommarvärme haha puss



our sweet escape

Två till av de totalt överredigerade pop art bilder jag försökt med.
 

KABOOM

Haha en liten töntig modellbild på mig här som ett smakprov, (är försent för att redigera alla bilder.) Spelade in en tutorial på denna Hallooween-sminkning idag men vi alla vet hur det brukar sluta...Men man vet aldrig, kanske lägger upp den också!
 

In progress - Rick Genest

 

Dagens - rhythm of the fall

Gav det ett försök att vara lika graciös och smidig som Lina och det gick väl sådär, ont i ryggen och hål i strumpbyxorna menmen. Kika in på Lonkans blogg som fotade mig idag! http://lonkanlinnea.blogg.se/
 

Fall cuteness

 

Remember why you started

Jag är så otroligt dålig på att skriva om min träning även fast det känns som att jag ibland bor i en träningshall...Och idag kände jag för en gångs skull lite extra träningssug så passade på att slå ihop ett collage, nu ska jag sticka iväg och svettas lite! Ha en bra kväll!
 

Wake me up - Avicii

 Här är min fotouppgift där vi skulle göra ett skivomslag till låten Wake me up med Avicii. Den undre var reservplanen kan man väl säga..
 

.

 

The outsider

 

Girl with the blue scarf

 
 

.

 

Two more hours please?

Ja jag skulle lätt behöva 2 timmar extra per dygn, sen kanske någon extra dag efter Lördagen också, går det att fixa? Det är anledningen till att jag nästan aldrig ritar längre för fantasin har jag kvar men inte tiden...men här är iaf mina två senaste teckningar, ugglan ska min goda vän Johan ha för att kanske tatuera in och den andra blev en uppgift till skolan.
 

Dagens - OMG I love autumn

 

Vadå inga kommentarer!?

Haha ska inte säga "inte kosntigt att jag inte fått några kommentarer" för är tveksam om jag skulle få det även om det funka men jag har inte haft en aning om att det krånglat med att kommentera min blogg förrän idag!?
Så nu har jag förhoppningvis löst problemet både här och på bloglovin! Så varsågod att kommentera så mycket ni vill haha! kommentera gärna detta inlägg också om vad ni vill jag ska blogga om! Kraaam (tack Julia för att du berättade haha)

One cup of love

En riktig mellis så att säga idag efter skolan!
 

Dagens - Pinkfloyd

 

Järvzoo under hösten

Tänk vad fint vi har det här egentligen!? insåg det när jag å Linnea tog med oss kamerorna till Järvzoo förra veckorna. Jag älskar verkligen Järvzoo, kanske inte så intressanta djur men de har sin charm! Här har ni några av bilderna iallafall!
 
 
 
 
 

AVICII - you make me

 Jag gillar dessa nya housemusikvideosarna! hur kär blir man inte i killen i denna då!?

Themostimportantmealoftheday

Mycket jobb för en liten frukostbild men passade på nu på min lediga dag, blir snart upphämtad av Linnea för att sedan spendera dagen på Järvzoo så har förhoppningsvis mycket bilder att visa här ikväll! Ha en bra dag!
 
 

1th of october

Nu är den äntligen här, världens mysigaste månad typ! Fick dessutom reda på att vi är ledig imorgon och på Fredag så imorgon ska jag sova länge, fota alla ideer jag har och myyyysa, gör det ni med!
 

RSS 2.0