Dygnet

Igår vid 1 på natten drog jag och Amanda till Christian för att göra ett nytt försök på att dygna, tittade på Chernobyl diaries som var sådär, samma kille som gjort Paranormal activity!
Sen tittade vi även på Paranormal activity 3 och på The Hungergames.
Imorse lite efter 8 kände vi att det var dags att åka hem, Christian hade somnat på sängen och jag och Amanda kände oss som ninjor när vi smög ut utan att lämna spår hehe.
Iallafall så vakna jag vid 12, sov alltså inte så länge menmen, laddar nu upp med bra musik för en riktigt bra kväll!
 

Skräckbio

Var på min första skräckfilm på bio i Torsdags, Paranormal activity!
Det var riktigt kul, mest att se alla hoppa till och skrika (inklusive jag själv)
Sen att Linnea råka dränka sig i juice när hon skulle dricka men lyckades hoppa till mitt i är ju bland det roligaste jag sett!
Dock så försvann ljudet på slutet av filmen så det var ju lite dåligt! menmen..
Tycker nog fortfarande att 3:an är läskigast men 4:an var inte rolig den heller!
 

Torka aldrig tårar utan handskar

Har precis sett sista avsnittet av serien Torka aldrig tårar utan handskar, som är skriven av Jonas Gardell.
 
"Jonas Gardells första bok i en romanserie som tar läsaren med storm. Torka aldrig tårar utan handskar är en roman om när aids kom till Sverige och Stockholm under 80-talet. Kritiken har varit strålande: alla borde läsa den!
När Rasmus stiger av tåget på Centralstationen i september 1982 lämnar han det lilla Koppom bakom sig för att aldrig återvända. Ung och vacker kastar han sig ut i de homosexuellas Stockholm.

Benjamin är Jehovas vittne. Ivrigt går han från dörr till dörr för att predika om Gud. Ingenting kan rubba honom i hans tro. Tills den dag han ringer på hos Paul, den varmaste, roligaste och bitchigaste bögen Gud någonsin skapat.
Så på julaftonskvällen, när det snöar över staden, träffas Rasmus och Benjamin, och inget blir som förr igen.
Det som berättas i den här historien har hänt. Det hände här, i den här staden, i de här kvarteren, bland de människor som har sina liv här. I en stad där de flesta fortsatte att leva sina liv som om inget hänt började unga män insjukna, tyna bort och dö.
Jag var en av dem som överlevde.
Det här är min och mina vänners historia."
 
Ja den får ju en att tänka och fundera väldigt mycket, blir så arg på mig själv när jag tänker på hur mycket jag klagar!! jag gör allt för att försöka sluta med det.
Men om ni får chansen så titta på serien, ge den en chans för det kommer vara värt varenda sekund.
 

I don't even know why I like you, but I just do

Satt och titta igenom bilder från i sommar, precis som rubriken säger så älska jag denna sommar, jag vet inte riktigt varför men den var bara underbar!



 

G-festen 19/10-12 Halloween

Igår tog jag och Linnea med oss kamerorna på G festen för att filma/fota lite och hjälpa till med bromankommittens snygga sminkningar! Här har ni ett litet smakprov men mer kommer nog upp på Bromankommittens sida på Facebook!
 

Ska jag!?!

Nej jag har inte färgat såhär än, men råkade beställa tid hos frissan idag till nästa vecka, ska jag våga göra detta eller!?
Jag har ju velat testa länge men inte vågat men man måste ju testa för att se, bara att färga tillbaks om det ser förjävligt ut ju!
Aja vi får se...

we come into your mind when you feel the rush

Igår natt kom jag på en grej jag velat fota jätte länge men det har aldrig blivit av, så fina Amanda kom hit och karet var uppvärmt så vi passade på!


 

 
 

Min fina vän

 

You had me at hello

 

Välbehövligt

Kände att denna dag var väldigt välbehövlig nu, har haft samma tröja sen i Fredags inkl. sovit i, sen har jag sminkat på mitt smink 3 gånger...HAHA sånt som händer ibland helt enkelt. Igår var jag hemma själv också =donken till frukost, panpizza till både lunch och middag... Så idag tog jag mig i kragen och försökte hitta tillbaka till verkligheten!
 

Fotodag

 

Bra dygn!

Igår var det Fredag, vi hade studiedag som jag spenderade på bästa sätt, jag sov ut!
Städade lite och testade filma lite med kameran och sen kom Amanda, vi försökte göra det bästa av dagen, dvs mata varandra med yohgurt och med ögonbindlar på oss!
Lite senare mot kvällen åkte familjen på Manis och åt go middag och sen blev det en spontan tripp med Linnea till Jonathan, där var det lite vildare än vad jag och Linnea tänkt oss våran "myskväll" skulle vara dock!
Det slutade med att vissa gick ut och vissa spydde och deckade.
Hur som helst var det väldigt trevligt och jag och Linnea blev kvar över natten sovandes i en varsin soffa!
Imorse kl 7 blev vi väckt av att 3 fortfarande fulla killar kommer nedspringandes för trappen!
Sen väntade vi till runt kl 11 då snälla Gustav kunde skjutsa förbi oss på donken för att köpa frukost och sen till Linnea!
Senare på dagen åkte jag, Linnea och Gustav på en liten roadtrip och tog med oss kamerorna! bilderna kommer upp lite senare.
Här har ni ett härligt collage från http://lonkanlinnea.blogg.se/ ´s blogg. och en film som jag lite snabbt klippte ihop för att visa hur min studiedag såg ut!
 
 

Shortfilm- she wolf

 
Det är alltså såhär det ser ut när man filmar med fel inställningar på kameran!
Man måste öka antalet bilder/sekund i kameran vilket jag trodde jag gjort men tydligen inte, allt blev en enda stor gröt och det går inte att fokusera på nånting i videon!
Menmen, iallafall så tog jag med Maja ut i skogen i Torsdagseftermiddag och skulle filma lite, det blev väldigt spontant men tyckte låten passa till och ja jag vet att jag härmat och det är väl lite det som är meningen också!

Il cattivo

 

RSS 2.0