Moringa body butter

Äntligen äger man första body buttret(?) från The body shop, mamma och pappa kom hem med denna underbaringen från Tallin och färjan idag.
 
 
 
 

Girl crush -Chloë Grace Moretz

Har en sån girl chrush på denna tjejen nu! Så grym skådespelare och guess what? hon är 97:a.
Längtar så otroligt mycket till dessa filmer kommer ut också!!

mitt hjärta blöder.

 
 

Hockeymatchen

För ungefär två veckor sedan så fick vi i allstars ett mail, en förfrågan om vi vela heja på live på "hockeymatchen" ett program om hur ett lag bestående av kändisar såsom Erik Grönwall (<3) bygg matte, dregen m.m har tränat upp sig i några veckor för att idag kunna möta de gamla OS vinnarna 94!
Så vi har idag suttit och åkt ner till Stockholm och Globen för att stå i magtröjor och skämma ut oss i tv...
Men som tur var fick jag stå med Lina och vi skrattade oss igenom dom där 2 timmarna vi skulle stå i trappen och heja på, fick se oss själv på skärmen i mitten ett antal gånger och fick även med oss hela Globen på en klappramsa, our mission here is completed! Men en riktigt bra dag och nu sitter jag i bilen påväg hem, nattinatt


Warm Bodies -a different love story

Igår var jag på bio, kommer nog bli väldigt mycket av dom de kommande månaderna! Aldrig varit med om att det kommer ut så mycket bra filmer som iår.
Men iallafall, igår var jag på Warm bodies, jag hade inte alltför höga förväntningar och förstog redan efter att ha sett trailern första gången att den skulle vara speciell. MEN jag blev faktiskt positivt överaskad, den var väldigt bra och mysig på något vis (även om dom åt hjärnor osv)
Men det är nog en av dom där filmerna som många skulle säga var kass och vissa skulle älska den, 4/5 kanske haha!
Men får ni chansen att se den tycker jag faktiskt ni ska göra det!
 

Dagens -Freaky Friday


 

Kämpa

Har en 2 timmars filmlektion nu men sen jäklar är det helg (igen) håll ut.


Tar tag i det så kallade livet nu

Nu jäklar ska jag ta tag i all skit, och anledningen till att jag gör det är för att jag vill kunna göra vad jag vill efter jag gått ut skolan, och framförallt fly från denna stad fort som fan! Visst jag älskar Hudiksvall och kunde inte haft en bättre uppväxt men det är inte lika kul längre när man känner igen varenda person man ser och kan typ mer om dom än vad man kan om sig själv!
Mina drömmar består endast av att resa nästan, jag vill resa överallt, men då är det den där lilla detaljen bara...PENGAR.
Så nu tänker jag ta tag i kragen och skriva mig ett CV. en bra början iallafall!

Keep calm and hate everyone

Hej allahopa! tänkte bara kika in här på blögga innan jag somnar, vela bara dela med mig av att idag har jag haft en av de sämre dagarna i mitt liv! (love life)
Av väldigt många anledningar men måste ändå säga att den slutade ganska bra, blev upphämtad av Elise och Lisa så åkte vi på donken och satt där och tröståt och skvallra i 90 min typ!
Sen beställde jag efter mycket om och men min glittriga klänning från Nelly också till min lilla mammas 50 årsfest!

People want to be loved


Can´t wish for better

Har haft en sån underbar helg! bästa på väldigt länge.
Har hunnit hängt med danstjejerna, sprungit för mitt liv ifrån en sjungande docka, skrämt upp småbarn, skaffat mig ett redigan blåmärke på ena skinkan, ätit allt utom nyttigt, gosat med hundvalp och lamm, fotat, skrattat så huvudet gör ont, sovit middag på en brygga (4 timmar), ritat och bara njutit!
Jag har varit i stugan med andra ord.
Fredag:
Lördag:
Söndag:
 

Airplanes in the night sky are like shooting stars

Tvinga med syskonen ut i stugan och fotade lite! Hade väldigt svårt att hitta fokus men det får duga, ett tips om du ska testa, ta fokus på månen så kan det se helt okej ut iallafall!

It's Friday bitches


Albinos i Tanzania

Såg en dokumentär igår på SVT, I skuggan av solen, hette den och handlade om hur det är att leva som albino i Tanzania.
En liten flicka som bodde med hennes familj fick oinbjudna gäster en natt, ett gäng människor kom in, slog ner mamman och högg av flickans arm och tvingade sedan mamman att hälla fotogen över flickan medans alla stog och tittade på och slog henne.
"I Tanzania är det livsfarligt att födas utan pigment. Albinos jagas som djur av kriminella som säljer deras kroppsdelar till vidskepliga tanzanier medan rättsväsendet blundar."
                                                                   Foto: Johan Bävman

Det är så konstigt vilken skillnad det är, dessa på bilden nedan tjänar nog mer än vad jag någonsin kommer att göra och det är just den anledningen till att dom inte ser ut som alla andra.
Medans vissa inte kan gå ut själv eller sova på nätterna pga rädd att det ska bli styckad.
Sen hittade jag denna bild, en tjej född med samma sjukdom, så otroligt jäkla fin!
 
 

Dagens -outer space

Blev så otroligt mycket tjat efter en dagens outfit bild så jag tänkte att det är väl bäst att jag slänger ut en då så ni inte kommer och tar mig liksom, jävla busar!
HAHA förlåt jag tvinga min kompis att säga vad jag skulle skriva om så...menmen ganska kul det här när man väl lagt ut bilden, så mycket jobb för en liten outfit bild bara.
 

Träning

En av mina nya kategorier är alltså träning, jag har aldrig lagt upp en typisk Intagram-frukost eller after workout fika! inte heller några bilder på mina nya träningsskor eller en bild på min rumpa i nya springtights.                       Men eftersom att jag tränar minst 4 gånger/vecka så kanske jag skulle börjat dela med mig lite av vad/hur/när osv. Kanske är det någon som faktiskt kan ta till sig det jag tipsar om!

Jag tränar dans tre gånger i veckan och försöker gymma/springa nån gång med! jag tränar dans självklart för att jag älskar det, en av de bästa sakerna man kan göra och sen att man faktiskt ser skillnad på kroppen är bara ett + i kanten, sen säger ju dom flesta att dom absolut inte tränar för att se bra ut osv, men jag kan säga att skulle man gå upp istället för ner av att träna skulle jag ju inte göra det. Iallafall inte dom extra varven runt lillfjärden osv.
Man mår bara helt enkelt bättre av att träna, man blir piggare, äter/sover bättre och man känner sig nöjd med sig själv nästan hela tiden! Prova ni med!
 
 
 
 
 
 

Kickar igång fanskapet

Okej nu jäklar ska det bloggas, har funderat så mycket på senaste tiden...haha ovanligt.
Men iallafall så har jag kommit fram till att jag ska försöka ta bloggandet på lite mer allvar nu, jag har så mycket på hjärtat jämt så varför inte dela med sig lite liksom!?
Jag tänker skriva denna blogg bara utifrån mig själv, mina åsikter, tankar och drömmar!
Jag tänker skriva en blogg fylld med grejer jag skulle vilja läsa om så ja here we go!
Lägger till lite nya länkar osv också! så vad ni än har på hjärtat, om någon nu råkar hamna på denna blogg, dela med er! Svårt att skriva en blogg utan respons eller ja vad vet jag, men ska iallafall ge detta ett försök nu!
 
Wish me luck.

Chasing Mavericks -Live like Jay

Världens bästa film! såg denna igår och blev helt kär, så sjukt bra film, skådespelare och berättelse!
Är såklart kär i Jonny Weston som spelar Jay Moriarity också!
Älskar surfarfilmer så mycket för dom har ofta ett bra budskap!
Aja har ni inte sett den så fundera inte ens, Sååå värd de timmarna.
 






Know that feeling bro?

Har tänkt på en grej mycket på senaste tiden, jag bor i lilla Hudiksvall, vaknar på morgonen, går till skolan, kommer hem, äter, och tränar sen sover jag.
Samma sak varje dag.
Dag in och dag ut går jag och bär på samma fråga, Lever jag mitt liv till fullo!?
Kan jag göra mer!? jag vet att alla måste gå igenom den här tiden och jag älskar mitt liv osv, men på nåt konstigt vis så känns det som att jag inte njuter av mitt liv tillräckligt och jag vet inte vad jag kan göra för att göra det heller.
Men samtidigt vill jag inte längta tills jag går ur skolan, för jag vet att jag kommer längta tillbaka till den tiden jag lever i nu, så jag har bestämt att inte längta för mycket efter saker och ting. Men ibland är det svårt, men tänk då när ni sitter på erat tråkiga jobb och tänker tillbaka på den tiden ni lever i nu, ta vara på den!
Gör något av varje dag, sitt inte inne, lämna mobilen hemma, och testa nya saker som sticker ut från vardagen!
 

Århundradets sämsta slagsmål

Här har ni det färdiga resultatet av filmen, vi är inte stolt över fightningsscenen men förutom det så är vi väldigt nöjd, första filmen som tog mer än 2 dagar att redigera och första filmen vi använt oss av så mycket effekter!
 

RSS 2.0